knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Og這szenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdj耩
Opowie軼i z kniei
Kuchnia my郵iwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona g堯wna
 
 
 
 
 
 
Og這szenia
login: has這:
Zapomnia貫m has豉 Zarejestruj si!
     
« kuchnia my郵iwska - strona g堯wna | « potrawy z ptactwa

Ba瘸nt po s這wia雟ku

Sk豉dniki:
Ba瘸nt,
w這szczyzna bez kapusty,
1/2 szkl. 鄉ietany,
4 鄴速ka,
25 dkg twaro磬u,
s鏊,
pieprz,
ga趾a muszkata這wa do smaku.


Spos鏏 przyrz康zenia:
Sprawionego ba瘸nta umy, uformowa tuszk w kiesze, zala wrzac osolon wod i ugotowa na ma造m ogniu. W po這wie gotowania w這篡 oczyszyczon i op逝kan w這szczyzn. Mi瘯kiego ba瘸nta pokraja na porcje wg przpisu na ba瘸nta pieczonego, nast瘼nie u這篡 na p馧misku 瘸roodpornym. 妃ietank po陰czy z 鄴速kami, ubi na parze, lekko przestudzi, wymiesza z przetartym przez sito twaro磬iem, doprawi, na這篡 na przygotowane mi瘰o i zapiec. Podawa z ry輳m i sa豉t zielon.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatno軼i Reklama strona g堯wna Strona g堯wna
Copyright © 2002 - 2020 knieja.pl.