knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Og這szenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdj耩
Opowie軼i z kniei
Kuchnia my郵iwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona g堯wna
 
 
 
 
 
 
Og這szenia
login: has這:
Zapomnia貫m has豉 Zarejestruj si!
     
« kuchnia my郵iwska - strona g堯wna | « potrawy z ptactwa

S這nki z jab趾ami

Sk豉dniki:
4 s這nki,
10 dkg s這niny,
5 dkg t逝szczu,
50 dkg kwa郾ych jab貫k (renety,
anton闚ki),
2 - 3 ga陰zki zielonej pietruszki,
majeranek,
s鏊,
pieprz.


Spos鏏 przyrz康zenia:
S這nki oskuba z pi鏎, wypatroszy, umy, os帷zy z wody, natrze sol, opr鏀zy pieprzem i wstawi na 1 - 2 h do ch這dnego miejsca. Nast瘼nie do 鈔odka w這篡 ma陰 ga陰zk zielonej pietruszki, tuszki owin望 cienkimi plasterkami s這niny, obwi您a nitk lub s這nin przypi望 wyka豉czkami, w這篡 do brytfanny, pola roztopionym t逝szczem i piec w nagrzanym piekarniku, skrapiaj帷 pocz徠kowo 2 - 3 造磬ami przegotowanej wody, p騧niej wytworzonym sosem. Prawie mi瘯kie stonki wyj望, na dno brytfanny po這篡 obrane, pokrajane i opr鏀zone majerankiem grube plastry jab貫k, a na nich stonki. Dalej piec, a mi瘰o b璠zie mi瘯kie.
S這nki podaje si ob這穎ne plastrami jab貫k z sa豉tk z czerwonej kapusty, zielon sa豉t i ziemniakami.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatno軼i Reklama strona g堯wna Strona g堯wna
Copyright © 2002 - 2019 knieja.pl.