knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Og這szenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdj耩
Opowie軼i z kniei
Kuchnia my郵iwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona g堯wna
 
 
 
 
 
 
Og這szenia
login: has這:
Zapomnia貫m has豉 Zarejestruj si!
     
« kuchnia my郵iwska - strona g堯wna | « potrawy z ptactwa

S這nki z rusztu

Sk豉dniki:
4 s這nki,
15 - 20 dkg s這niny,
par ga陰zek zielonej pietruszki,
2 dkg mas豉,
s鏊,
pieprz.


Spos鏏 przyrz康zenia:
S這nki oskuba z pi鏎, opali nad ogniem, wypatroszy, umy, os帷zy z wody, natrze sol, opr鏀zy pieprzem i zostawi na 1 - 2 h w ch這dnym miejscu. Do wn皻rza tuszek w這篡 po 1 - 2 ga陰zki zielonej pietruszki, ob這篡 cienkimi plasterkami s這niny, przypi望 wyka豉czkami, piec na ro積ie skrapiaj帷 roztopionym mas貫m.
Podawa z frytkami, ry瞠m ugotowanym na sypko z dodatkiem fasolki szparagowej, zielonej sa豉ty, sa豉tk wiosenn z rzodkiewek, mizeri.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatno軼i Reklama strona g堯wna Strona g堯wna
Copyright © 2002 - 2019 knieja.pl.