knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Og這szenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdj耩
Opowie軼i z kniei
Kuchnia my郵iwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona g堯wna
 
 
 
 
 
 
Og這szenia
login: has這:
Zapomnia貫m has豉 Zarejestruj si!
     
« kuchnia my郵iwska - strona g堯wna | « potrawy z ptactwa

S這nki nacierane rozmarynem

Sk豉dniki:
4 s這nki,
5 dkg margaryny,
1 dkg mas豉,
plasterki cienko pokrojonej s這niny,
2 造瞠czki suszonego rozmarynu,
s鏊,
pieprz.


Spos鏏 przyrz康zenia:
S這nki oskuba z pi鏎, wypatroszy, umy, os帷zy z wody, wytrze 軼iereczk, natrze sol, opr鏀zy lekko pieprzem i pozostawi na 1 - 2 h w ch這dnym miejscu. Nast瘼nie tuszki natrze z zewn徠rz i wewn徠rz rozmarynem, ob這篡 plasterkami s這niny, obwi您a bia陰 bawe軟ian lub lnian nitk, w這篡 do brytfanny, pola roztopion margaryn i wstawi do nagrzanego piekarnika. Piec skrapiaj帷 pocz徠kowo wrz帷 wod, p騧niej wytworzonym sosem. Pod koniec pieczenia ze s這nek zdj望 nici i plasterki s這niny, pola stopionym mas貫m i dalej piec, a ptaszki r闚nomiernie zrumieni si. Upieczone tuszki wyj望, w這篡 do sosu plasterki s這niny, odparowa wod, wysma篡 plasterki s這niny. Zrumienione s這nki podawa ob這穎ne wysma穎nymi plasterkami s這niny, skropione aromatycznym t逝szczem z pieczenia z dodatkiem pieczonych lub ugotowanych w ca這軼i ziemniak闚, mizeri z og鏎k闚, zielon sa豉t, delikatnymi kompotami.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatno軼i Reklama strona g堯wna Strona g堯wna
Copyright © 2002 - 2020 knieja.pl.