knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Og這szenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdj耩
Opowie軼i z kniei
Kuchnia my郵iwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona g堯wna
 
 
 
 
 
 
Og這szenia
login: has這:
Zapomnia貫m has豉 Zarejestruj si!
     
« kuchnia my郵iwska - strona g堯wna | « potrawy z ptactwa

S這nka po polsku

Sk豉dniki:
2 s這nki,
2 造磬i mas豉,
2 造磬i konfitur wi郾iowych,
2 造磬i tartego chrzanu,
1 szkl. 鄉ietanki,
1 造瞠czka m彗i,
sok z cytryny,
s鏊,
pieprz.


Spos鏏 przyrz康zenia:
Sprawione i umyte ptaki natrze sol, pieprzem, skropi sokiem z cytryny i zostawi na noc w ch這dnym miejscu. Nast瘼nie lekko opr鏀zy m彗, zrumieni na ma郵e, prze這篡 do rondla, pola stopionym mas貫m i dusi na ma造m ogniu pod przykryciem. Podczas duszenia polewa 鄉ietan.
Konfitury wi郾iowe dok豉dnie wymiesza z chrzanem i pozosta陰 鄉ietan rozk堯con z m彗. Pola s這nki i dusi chwil razem.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatno軼i Reklama strona g堯wna Strona g堯wna
Copyright © 2002 - 2020 knieja.pl.