knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Og這szenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdj耩
Opowie軼i z kniei
Kuchnia my郵iwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona g堯wna
 
 
 
 
 
 
Og這szenia
login: has這:
Zapomnia貫m has豉 Zarejestruj si!
     
« kuchnia my郵iwska - strona g堯wna | « potrawy z ptactwa

S這nka po my郵iwsku

Sk豉dniki:
2 s這nki,
50 g s這niny,
1 造磬a mas豉,
4 kurze w徠r鏏ki,
podroby ze s這nek,
2 造磬i rodzynek,
1 ma豉 cebula,
1 造瞠czka posiekanej zielonej pietruszki,
1 ma造 kieliszek koniaku.


Spos鏏 przyrz康zenia:
Podroby ze s這nek i kurze w徠r鏏ki drobno posieka. Pokrojon drobno cebul wymiesza z podrobami, rodzynkami i naci pietruszki. Doda s鏊, koniak. Ptaszki sprawione i umyte nasoli, nape軟i farszem, owin望 plasterkami s這niny, upiec na ro積ie, polewaj帷 w czasie pieczenia stopionym mas貫m i skrapiaj帷 pozosta造m koniakiem.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatno軼i Reklama strona g堯wna Strona g堯wna
Copyright © 2002 - 2020 knieja.pl.