S這nka po my郵iwsku


Sk豉dniki:
2 s這nki,
50 g s這niny,
1 造磬a mas豉,
4 kurze w徠r鏏ki,
podroby ze s這nek,
2 造磬i rodzynek,
1 ma豉 cebula,
1 造瞠czka posiekanej zielonej pietruszki,
1 ma造 kieliszek koniaku.


Spos鏏 przyrz康zenia:
Podroby ze s這nek i kurze w徠r鏏ki drobno posieka. Pokrojon drobno cebul wymiesza z podrobami, rodzynkami i naci pietruszki. Doda s鏊, koniak. Ptaszki sprawione i umyte nasoli, nape軟i farszem, owin望 plasterkami s這niny, upiec na ro積ie, polewaj帷 w czasie pieczenia stopionym mas貫m i skrapiaj帷 pozosta造m koniakiem.

Copyright © 2002-2021 www.knieja.pl