knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Og這szenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdj耩
Opowie軼i z kniei
Kuchnia my郵iwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona g堯wna
 
 
 
 
 
 
Og這szenia
login: has這:
Zapomnia貫m has豉 Zarejestruj si!
     
« kuchnia my郵iwska - strona g堯wna | « potrawy z ptactwa

S這nka nadziewana

Sk豉dniki:
2 s這nki,
100 g s這niny,
3 造磬i mas豉,
podroby z ptak闚,
1 cebula,
5 - 6 pieczarek,
po 獞ier 造瞠czki mielonego ja這wca i pieprzu,
1 造磬a startego 鄴速ego sera,
2 - 3 造磬i tartej bu趾i,
s鏊.


Spos鏏 przyrz康zenia:
Z ptak闚 wyj望 podroby. Tuszki natrze sol. Drobno pokrojone pieczarki, cebul i podroby ze s這nek przesma篡 na ma郵e, doda ja這wiec, pieprz i tarty ser, wymiesza i chwil sma篡. Po przestudzeniu wymiesza z 50 g drobno pokrojonej s這niny i tart bu趾.
Ptaszki sprawi, umy, nape軟i farszem, zaszy i w這篡 na d馧 lod闚ki na 2 - 3 dni. Wyj望, owin望 plasterkami s這niny, wstawi do nagrzanego piekarnika i piec, polewaj帷 stopionym mas貫m i skrapiaj帷 wod.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatno軼i Reklama strona g堯wna Strona g堯wna
Copyright © 2002 - 2020 knieja.pl.