knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Ogłoszenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdjęć
Opowieści z kniei
Kuchnia myśliwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona główna
 
 
 
 
 
 
Ogłoszenia
login: hasło:
Zapomniałem hasła Zarejestruj się!
     
« kuchnia myśliwska - strona główna | « potrawy z zająca

Zając na grzankach

Składniki:
Wykonuje się z mniej smacznych resztek pieczonego zająca,
które pozostały z obiadu lub kolacji.


Sposób przyrządzenia:
Do rondelka włożyć łyżkę masła, wlać kilka łyżek rosołu (może być z kostki) i dołożyć obrane z kości mięso. Kiedy się poddusi, dodać kilka pieczarek, sos zagęścić mąką, tak aby się nie rozlewał.
Łyżką nakładać potrawę na posmarowane masłem grzanki. Posypać ostrym serem i lekko zapiec.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatności Reklama strona główna Strona główna
Copyright © 2002 - 2018 knieja.pl.