knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Og這szenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdj耩
Opowie軼i z kniei
Kuchnia my郵iwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona g堯wna
 
 
 
 
 
 
Og這szenia
login: has這:
Zapomnia貫m has豉 Zarejestruj si!
     
« kuchnia my郵iwska - strona g堯wna | « potrawy z dzika

Zrazy z dzika po ch這psku

Sk豉dniki:
50 dkg szynki lub 這patki z dzika,
t逝szcz,
2 dkg m彗i,
60 dkg kapusty kwaszonej,
2 dkg grzyb闚 suszonych,
8 dkg cebuli,
s鏊,
pieprz,
kminek do smaku.


Spos鏏 przyrz康zenia:
Mi瘰o umy, wy篡這wa, pokraja w poprzek w堯kien na 8 kawa趾闚, rozbi t逝czkiem zwil穎nym wod, formowa r瘯 i no瞠m nadaj帷 im kszta速 owalny, posypa przyprawami i m彗, usma篡 z obu stron. Grzyby umy, namoczy, ugotowa, wyj望, pokraja w paseczki. Kapust pokraja, zala wywarem z mi瘰a i grzyb闚, dusi na ma造m ogniu do mi瘯ko軼i. Cebul obra, op逝ka, pokraja w kostk, podsma篡, doda pozosta陰 m彗, lekko zrumieni, po陰czy z kapust, dusi kilka minut, doprawi, wymiesza z grzybami, ob這篡 zrazy, dusi jeszcze kilka minut, doprawi. Podawa z ziemniakami.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatno軼i Reklama strona g堯wna Strona g堯wna
Copyright © 2002 - 2019 knieja.pl.