knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Ogłoszenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdjęć
Opowieści z kniei
Kuchnia myśliwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona główna
 
 
 
 
 
 
Ogłoszenia
login: hasło:
Zapomniałem hasła Zarejestruj się!
     
« kuchnia myśliwska - strona główna | « potrawy z ptactwa

Bażant po litewsku

Składniki:
2 bażanty,
15 dkg słoniny,
kostka masła,
sól,
pieprz,
natka pietruszki,
nić kucharska do obwiązania.


Sposób przyrządzenia:
2 bażanty oczyścić, natrzeć szczyptą soli i pieprzu, naszpikować i obłożyć plastrami słoniny, włożyć gałązkę pietruszki, obwiązać nicią kucharską i piec z wolna, często polewając masłem, aby się tylko jasno zarumieniły.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatności Reklama strona główna Strona główna
Copyright © 2002 - 2020 knieja.pl.