knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Ogłoszenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdjęć
Tapety
Opowieści z kniei
Kuchnia myśliwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
Cz@t
Strona główna
 
 
 
 
 
 
 
Ogłoszenia
login: hasło:
Zapomniałem hasła Zarejestruj się!
     
« kuchnia myśliwska - strona główna | « potrawy z zająca

Sznycel z zająca po marynarsku

Składniki:
Comber,
marynata do mięsa,
2 dkg mąki,
tłuszcz,
4 dkg suszonych grzybów,
szkl. śmietany,
1 - 2 żółtka,
10 dkg sera żółtego,
sól,
pieprz,
curry i przyprawa do zup do smaku.


Sposób przyrządzenia:
Sznycle przygotować jak w przepisie na sznycel z zająca, posypać przyprawami i mąką, zrumienić. Grzyby umyć, namoczyć, ugotować. Miękkie grzyby pokrajać w paseczki i dodać do sznycli razem ze śmietaną wymieszaną z żółtkami i przyprawami, posypać startym serem i zapiec. Podawać z ziemniakami nadziewanymi groszkiem, z brukselką i surówkami.

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatnoœci Reklama strona główna Strona główna
Copyright © 2002 - 2018 knieja.pl.