knieja bullet Co szumi w kniejach
Filmy
Ogłoszenia
Forum dyskusyjne
Galerie zdjęć
Opowieści z kniei
Kuchnia myśliwska
Kalendarz
Znalezione w sieci
Kynologia
Akty § Prawne
 
Strona główna
 
 
 
 
 
 
Ogłoszenia
login: hasło:
Zapomniałem hasła Zarejestruj się!
     
« kuchnia myśliwska - strona główna | « potrawy z dzika

Bigos cygański po myśliwsku

05kg papryki czerwonej
0,5 kg pieczarek
0,5kg cebuli
0,5l słoika ogórków konserwowych
1kg miesa mielonego z dzika

cebule kroimy w polksiezyce i podsmazamy do miekkosci, pieczarki kroimy w plasterki i dusimy do miekkosci, papryke i ogorki kroimy w plasterki, z mieso szykujemy tak jak na mielone i formujemy z niego male pulpeciki wielkosci pileczki pimpogowej i smazymy. Wszystko wkladamy do jednego glebokiego naczyni i dusimy, dodajemy papryki slodkiej z torebki, pieprz i sol do smaku, smacznego

Wydrukujwydrukuj

 
O nas kontakt Kontakt reklama Polityka prywatności Reklama strona główna Strona główna
Copyright © 2002 - 2024 knieja.pl.